Wat we doen

Wij zijn een enthousiaste groep vrouwen tot 45 jaar uit Tilburg en omgeving met verschillende achtergronden. We komen elke tweede dinsdagavond van de maand bij elkaar. Onder het genot van een borrel begint het bijkletsen, maar al snel gaan we in de actiemodus. We bespreken onze goede doelen-acties, laten ons inspireren tijdens een tof bedrijfsbezoek of steken onze handjes uit de mouwen. Handjes uit de mouwen? Ja!! Koken bij Resto van Harte voor eenzame ouderen, restylen van de spreekkamer van Het Ronde Tafelhuis of orderpicking bij De Voedselbank. Niks is ons te gek, samen gaan we er tegen aan!

Geschiedenis

Ladies’ Circle 24 Het Brabantse Hart is opgericht op 9 januari 2024. Wij zijn een samenvoeging van Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk en Ladies’ Circle Tilburg. Want samen is het nog leuker en kunnen meer impact maken!

Ons logo, mooi hè! de zes harten symboliseren de zes doelstellingen die wij, net als alle Ladies’ Circle in Nederland nastreven. De kleuren rood en paars staan voor onze passie, creativiteit en verbinding.

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Tilburg of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc24@ladiescircle.nl

    Foto's