Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsorpakketten benefiet 2019

 

 

 

LADIES' CIRCLE VOOR OUDEREN MET GEHEUGENKLACHTEN EN IN STRIJD TEGEN EENZAAMHEID ONDER OUDEREN IN TILBURG

Op zaterdag 11 mei 2019 zal Ladies’ Circle op de benefietavond extra aandacht vragen voor de ouderen met (ernstige) geheugenklachten en voor (zeer) ernstig eenzame ouderen en eenzame ouderen in Tilburg. Dit betreft zo'n 23.800 ouderen alleen al in de stad Tilburg.

De opbrengst van deze benefietavond doneren we aan het project van Stichting Willem II Betrokken: Willem II Football Memories.  Hiermee leveren we een bijdrage aan het sociaal-maatschappelijke initiatief met als doel om het geheugen te prikkelen bij ( beginnende) dementie en de strijd aan te gaan tegen eenzaamheid.

Wij hebben jou nodig. Hoe? Lees hieronder verder.
Voor ons benefiet op zaterdag 11 mei 2019 hebben we sponsoren nodig die ons goede doel een warm hart toedragen en dit maatschappelijk initiatief omarmen door een financiele bijdrage te leveren.  Wil je graag je naam verbinden aan dit goede doel én genieten van een geheel verzorgde avond in goed gezelschap? Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden. 

ENJOY € 85,- 
Eén entreekaart voor het evenement inclusief drank en 5 gerechtjes. 

ENJOY MORE € 500,-
Vier entreekaarten voor het evenement inclusief drank en 5 gerechtjes. Naamsvermelding op onze website, uiting op social media en narrowcasting tijdens het evenement. 

Goodwill € 200,-
Naamsvermelding op onze website, uiting op social media en narrowcasting tijdens het evenement. In dit pakket zijn geen entreekaarten opgenomen.

DOE MEE...
.... en neem contact op met één van onze ladies of stuur een mail naar lc24@ladiescircle.nl. Zie onze Facebookpagina en onze website voor de laatste updates.