Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsorpakketten benefiet 2017

Sponsoring

 

LADIES' CIRCLE VOOR TAAL IN TILBURG

Op zaterdag 11 maart 2017 zal Ladies’ Circle op de benefietavond extra aandacht vragen voor de taalarme gezinnen in Tilburg. De opbrengst van deze benefietavond doneren we aan Taalnetwerk Tilburg. Hiermee leveren we een bijdrage aan het terugdringen van laaggeletterdheid. Voor de benefiet zijn we op zoek naar sponsoren. Wil je graag je naam verbinden aan dit goede doel en/of genieten van een geheel verzorgde avond in goed gezelschap en zo een bijdrage leveren aan de strijd tegen laaggeletterdheid? Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden. Ook andere wensen zijn bespreekbaar.

 

 ENJOY IT € 85,- 
Eén entreekaart voor het evenement. Wining & Dining is inbegrepen.

 

GOODWILL € 200,-
Naamsvermelding op onze website, uiting op social media, narrowcasting tijdens het evenement. In dit pakket zijn geen entreekaarten opgenomen.

 

ENJOY MORE VANAF € 275,- **
Eén entreekaart voor het evenement. Wining & Dining is inbegrepen. Naamsvermelding op onze website, uiting op social media, narrowcasting tijdens het evenement. In dit pakket kun je zelf het aantal toegangskaarten a € 85,- bepalen.

 

ENJOY SPARKLING € 600,- **
Vier entreekaarten voor het evenement Wining & Dining zijn inbegrepen. Naamsvermelding op onze website, uiting op social media, narrowcasting tijdens het evenement. Gereserveerde statafel met naamsvermelding.

 

ENJOY LUXURY € 1000,- **
Zes entreekaarten voor het evenement. Wining & Dining zijn inbegrepen. Naamsvermelding op onze website, uiting op social media, narrowcasting tijdens het evenement. Gereserveerde statafel met naamsvermelding en een butler. VIPtreatment: met dit pakket geef je de avond nog meer glans met een speciale VIP treatment en ontvangen jij en je gasten een luxury gadget.

 

De pakketten met ** zijn uit te breiden met een upgrade.
** UPGRADE € 75,-
- Gepersonaliseerde bierviltjes met bedrijfslogo
- Bedrijfslogo op de menukaart
- Bedrijfslogo verwerkt in een gerecht

 

DOE MEE...
.... en neem contact op met één van onze ladies of stuur een mail naar lc24@ladiescircle.nl. Zie onze Facebookpagina voor de laatste updates.